AKTIV LÆRING
PERSONLIG UTVIKLING
STØDIG MESTRINGSEVENE
SOSIALE FERDIGHETER

Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Melnes Gård! Les om hva som skjer i tiden fremover her på gården, både fra Folk og Fe, gården og Barn&Hund.

  • Det skjer mye spennende på Melnes Gård for tiden. Vi er ferdig med lamming og er inne i en herlig tid med søte lam som spretter i alle retninger. Gjeterhunden Tess har fått valper ute på Melnes gård. Det ble fire tisper og en hannhund. Hun er en stolt mor, og tar morsrollen veldig fint. De ble alle født med rosa snuter, men pigmentene begynner å titte frem og nesene blir mer og mer svarte for hver dag som går. Vi legger jevnlig ut oppdateringer rundt både lam, valper og annet spennende på våre Facebook-sider Barn & Hund. Følg oss gjerne der om du syns det er spennende å få med deg hva som skjer hos oss.

image4image2(2)

  • Miljøterapeut til spennende og utviklende stilling
  • I Høstferien, uke 40, arrangerer Barn&Hund agilityleir for barn og ungdom. Her kan barnet ta med seg sin egen hund og være med på en innholdsrik og spennende uke med andre barn.  Les mer!
  • Høstsesongen er godt igang for våre avlastningshelger. Her er det varierte og morsomme aktiviteter for alle deltakere.

Folk og Fe As
Kontakt oss