AKTIV LÆRING
PERSONLIG UTVIKLING
STØDIG MESTRINGSEVENE
SOSIALE FERDIGHETER

Barn & Hund Leir

Populær ukes-leir sommer og høst for hundeinteresserte barn 7-12 år og ungdom 13-18 år på vakre Melnes Gård ca. 45 min øst for Oslo.
Ta med egen hund eller lån en av oss. Programmet passer for alle type hunder. Bli med på en aktiv, spennende og lærerik uke med dyr og nye vennskap i fokus.

Vi tilbyr 5 dagers kvalitetsopplegg utviklet av fagersoner, med instruktører med høy kompetanse og lang erfaring. Leirene drives av hundeinstruktør og barnevernspedagog Tanja Solstad Marring.

Agility, morsomme triks med hund, å lære mer om hundens atferd, kroppsspråk og kommunikasjon, samt hundestell, er alle sentrale temaer på leirene. Det blir også tid til å treffe de andre dyrene på Melnes Gård, dra på badetur og andre fartsfylte aktiviteter.
Se her for å se når NRK Super, Dyrevenn, var med oss en hel uke på leir.

Kursavgift inkluderer overnatting, mat og drikke for både barn og hund, masse aktiviteter og glede gjennom hele uka fra mandag til fredag. Har du spørsmål om betaling eller reservasjon av plass kan vi kontaktes på barnoghund@oslo-hundeskole.no eller på telefon 404 83 000.

For mer info om Barn & Hund-leir, finner du det her: www.barnoghund.no

Kontaktinfo:

Oslo Hundeskole avd. Barn&Hund
Avdelingsleder: Tanja Solstad Marring
Melnesveien 119
1910 Enebakkneset
E-post: barnoghund@oslo-hundeskole.no

Tlf: 40 48 30 00

Samarbeidspartnere

Folk og Fe As
Kontakt oss